Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een professionele leverancier en een exporteur van hoogte - kwaliteits rubber en plastic producten met redelijke prijs in China. Wij kunnen u helpen allerlei rubber en plastic producten van professionele producten en de diensten onder redelijke & concurrerende prijs voorzien. Wij ontwerpen, veroorzaken en voeren diverse types van siliconeproducten, polyurethaanproducten, PTFE-producten, rubbersteunen, rubberbladen, plastic producten enz. evenals andere niet genormaliseerde specificaties volgens de de verzoeken en tekeningen van de koper uit. Wij plakken en ontwikkelen de geavanceerde technologieën en de producten om aan de geleidelijk aan gewekte nieuwe eisen en de markten op de lijnen van industriële verbinding, chemisch product, techniek, mechanisch, elektronika, auto, bouw, farmaceutische enz. te voldoen. Wij keuren geavanceerde technologieën goed en het materiaal, probeert om de prominente & uitstekende ingenieurs, de middelen, de technologie en de fabrieken in China te verzamelen te controleren en te houden. Wij kunnen u helpen keus de verschillende goederen en de productie-technologie-wegenkaarten volgens voldoen aan de verschillende verzoeken van de koper. Wij danken aan elk van onze opgeleide werknemers en geloven dat wij de belangrijke leverancier en de exporteur op de lijn van rubber & plastic producten in de internationale markt in de nabije toekomst zullen worden.

Onze silicone rubberfabriek is jaarlijks het grootste verwerkende centrum van silicone rubbermateriaal & producten in China met meer dan 60.000 ton productiecapaciteit. Onze polyurethaanfabriek is de leider en de pionier van wetenschappelijke onderzoekorganisatie bij de polyurethaanindustrie in China dat allerlei Pu-blad, staaf, buis met zich kan veroorzaken polyurethaanmateriaal. Onze PTFE-fabriek is de belangrijke fabrikant van het blad en de staaf van PTFE die de grootste fabriek bij PTFE-lijn in China is. Onze rubberbladfabriek is de beste kwaliteit in Noord-China dat allerlei hoogte kan veroorzaken - kwaliteits rubberblad met realonable prijs. Onze gevorderde personeel en ingenieurs die voortdurend de premiekwaliteit, de concurrerende prijs evenals de attente naverkoopdiensten leveren. Onze verkoopnetwerk en cliënten hebben zich tot meer dan 50 landen uitbreiden over de hele wereld behandelend Zuidoost-Azië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Oceanië, Afrika, Midden-Oosten en andere regio's.

Ons die producten gamma is flexibel en varieert van commerciële rang, economierang en premierang met Chinese norm en de norm van ander land of onder de verschillende verzoeken en de tekeningen van de koper. Wij helpen ook onze cliënten in veldmuizen in andere verzoekgoederen volgens hun speciaal verzoek aangezien wij Chinees zijn en zeer goed de Chinese markt met onze kwistige opbrengst, verkoop, aankoop en de uitvoerervaringen kennen, zijn wij zeer geschikt en blij om onze cliënten te helpen aan andere Chinese fabrikant en fabriek verbinden. Alle bovengenoemde producten worden geleverd in veelvoudige specificaties om onze aan cliënt-specifieke verzoeken optimaal te voldoen.

Want ontwikkel en beter onze goederen en diensten aan onze alle cliënten lever, hebben wij ons nieuw zusterbedrijf van „de INVOER & de UITVOERco. van SANHE BESTRUBBER, Ltd“ op 11 Juni 2009 en geregistreerd gevestigd wie ons direct helpen al de invoer en de uitvoerprogramma in China behandelen. 

De importeurs wereldwijd, groothandelaars, verdelers zijn welkom om onze fabrieken te bezoeken en vennootschap op lange termijn te bespreken. Uw verfijnde commentaren zullen onze verse motivatie en aanmoediging aan het ertoe aanzetten van ons om hoogste leverancier en exporteur in deze wereld te zijn zijn. Ons de dienstwachtwoord is „de OPRECHTE DIENST van de VOORTREFFELIJKHEIDSkwaliteit“. Wij hopen dat wij uw beste ideale partner en betrouwbare vriend zullen worden! Ons doel wordt de vrienden van onze echte & potentiële klanten, en onze vrienden kunnen overal in de wereld worden gevonden!

Geschiedenis

Wij zijn een professionele leverancier & een exporteur van rubber en plastic producten in China.

Wij kunnen u helpen de volgende producten van beste prijs en hoogte voorzien - kwaliteit.

 

Silicone Rubberproducten,

Polyurethaanproducten,

PTFE-Producten,

Rubbersteunen,

Rubberblad,

Plastic Producten,

 

Voor leer meer producteninformatie,

Pls verbindt aan ons en bezoekt onze website,

Dienst

Wij zijn een professionele leverancier en exporteur van rubber en plastic producten in China.

Wij kunnen u helpen de volgende producten te leveren met de beste prijs en hoge kwaliteit.

 

Siliconeproducten,

PU-producten,

PTFE-producten,

met een vermogen van niet meer dan 50 W

Rubberplaat,

Kunststofproducten,

 

Voor meer informatie over de producten,

Neem contact op met ons en bezoek onze website www.3Arubber.com

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Shiguo Han
Tel. : 0086 13930664330
Fax : 0086-316-3216681
Resterend aantal tekens(20/3000)